Het creatieve artiestenbureau en organisatiebureau in Limburg

Artiestenbureau

We helpen je graag met de muzikale en theatrale programmering van een evenement. Met een brede achtergrond en een gevarieerd scala aan opdrachtgevers beperken wij ons niet tot één genre. In goed overleg zetten we graag onze creativiteit en netwerk in voor een perfect passende act voor jouw evenement. We starten met een programmavoorstel: een creatieve zoektocht met passende uitkomst. Na akkoord gaan we aan de slag met de administratieve en financiële afhandeling. We zijn op de hoogte van de regels rondom artiestenadministratie en -verloning en zorgen dat je niet voor verdrongen feiten komt te staan. Daarnaast zijn wij de schakel tussen organisatie en artiest: wij zorgen ervoor dat de benodigde informatie op de juiste plek terecht komt. 

 

Wij programmeren o.a. voor een Oktoberfeest, een popfestival met variété-thema, straattheater en een Smartlappenfestival. 

Organisatiebureau

Wij zijn inzetbaar als artiestenbureau én organisatiebureau. Zo organiseren we elk jaar het Smartlappenfestival in Sittard en Maastricht en de festivalmarkt op Pinkpop. In het verleden organiseerden we ‘Take A Walk Rythm & Blues Festival’ in Sittard. ‘Take a Walk’ mocht zich destijds rekenen tot een van de populairste gratis toegankelijke Bluesfestivals van Nederland. Daarnaast organiseerden we in samenwerking met Horeca Markt Sittard concerten van o.a. Anouk, Rowwen Hèze en Kraak & Smaak op de Markt in Sittard.


Smartlap artiest

Het Smartlappenfestival kent een lange geschiedenis. Tegenwoordig organiseren we het festival in Sittard en Maastricht maar het Smartlappenfestival heeft ook edities gekend in Echt, Heerlen, Valkenburg en Wijlre. Door een jarenlang samenwerkingsverband met o.a. traditionele Jordanese zangers, accordeonisten en theatrale uitgedoste acts kunnen altijd een passend en vrijblijvend aanbod doen.

Fred Lloret, smartlap artiest in hart en nieren, is een van onze exclusieve artiesten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Duitse artiest boeken

Naast dat wij de exclusieve boeker zijn van Dieter Koblenz, hebben wij door de programmering van het Oktoberfeest Sittard een groot netwerk opgebouwd in Duitsland. Jaarlijks programmeren wij verschillende Duitse schlagerzangers, Oostenrijkse schlagerzangers of Duitse bands. Wij adviseren en helpen je graag.

Exclusief bij Jive Music Service

Hieronder een overzicht van de exclusieve artiesten bij Jive Music Service:

Dieter Koblenz boeken

DIETER KOBLENZ

Dieter Koblenz boeken? De Duitse Schlagerzanger uit Trier. Exclusief bij Jive Music Service.

Fred Lloret boeken

FRED LLORET

Fred Lloret boeken? Smartlap artiest in hart en nieren.
Exclusief bij Jive Music Service.