Het creatieve artiestenbureau en organisatiebureau in Limburg

Artiestenbureau

Jive Music Service programmeert artiesten voor evenementen. Met meer dan 25 jaar ervaring en jaarlijks verschillende evenementen/organisaties als opdrachtgevers hebben we een breed netwerk opgebouwd. De opdrachtgevers en evenementen waarvoor Jive Music Service programmeert beperken zich niet tot één genre. Wij programmeren o.a. een Oktoberfeest, een popfestival met een variété-thema, straattheater in winkelstraten en een Smartlappenfestival.

Organisatiebureau

Naast een artiestenbureau is Jive Music Service ook een organisatiebureau. Zo organiseren we elk jaar het Smartlappenfestival in Sittard en Maastricht en de festivalmarkt op Pinkpop. In het verleden werden de blues festivals ‘Take A Walk’ in Sittard en ‘Wieckse Witte’ in Maastricht door ons georganiseerd. Daarnaast hebben we verschillende evenementen georganiseerd o.a. in samenwerking met Horeca Markt Sittard.


Smartlap artiest

Het Smartlappenfestival Sittard en het Smartlappenfestival Maastricht wordt ieder jaar georganiseerd door Jive Music Service. Het Smartlappenfestival kent een lange geschiedenis en heeft voorheen ook plaatsgevonden in Echt, Heerlen, Valkenburg en Wijlre. Door een jarenlang samenwerkingsverband met verschillende artiesten in het Nederlandse genre weet Jive Music Service altijd een geschikte act te vinden.

Fred Lloret, smartlap artiest in hart en nieren, is een van onze exclusieve artiesten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Duitse artiest boeken

Naast dat wij de exclusieve boeker zijn van Dieter Koblenz, hebben wij door de programmering van het Oktoberfeest Sittard een groot netwerk opgebouwd in Duitsland. Jaarlijks programmeren wij verschillende Duitse schlagerzangers, Oostenrijkse schlagerzangers of Duitse bands. Voor het boeken van een Duitse artiest is Jive Music Service de juiste partner.

Exclusief bij Jive Music Service

Hieronder een overzicht van de exclusieve artiesten bij Jive Music Service:

Dieter Koblenz boeken

DIETER KOBLENZ

Dieter Koblenz boeken? De Duitse Schlagerzanger uit Trier. Exclusief bij Jive Music Service.

Fred Lloret boeken

FRED LLORET

Fred Lloret boeken? Smartlap artiest in hart en nieren.
Exclusief bij Jive Music Service.