Evenementen

Smartlappenfestival

In Sittard en Maastricht organiseert Jive Music Service ieder jaar Het Smartlappenfestival. Tijdens dit festival betreden artiesten uit elke windstreek van het land de podia van de horecagelegenheden. Zij laten de liefhebbers genieten van de bekende Smartlap en tranentrekkers.
Tijdens het Smartlappenfestival in Sittard worden er meestal ook randactiviteiten georganiseerd.

 


Pinkpop

De organisatie van de festivalmarkt op Pinkpop is in handen van Jive Music Service. Elk jaar proberen wij hier een zeer gevarieerde, gezellige festivalmarkt neer te zetten waar bijzondere en handgemaakte producten worden verkocht.

 


Sint Rosa Festival

De programmering van het Sint Rosa Festival wordt verzorgd door Jive Music Service.

Het Sint Rosa Festival heeft een gevarieerd programma. De bekendste Nederlandse band hebben hier de afgelopen jaren opgetreden.  Van akoestische bands tot spectaculair straattheater, je komt van alles tegen tijdens dit nostalgische festival.

 


Oktoberfeest Sittard

Het oktoberfeest in Sittard wordt ook wel het grootste najaarsfeest van het Zuiden genoemd. Gedurende zes dagen waant Sittard zich in Duitse sferen. Jive Music Service verzorgt het programma in de vier paviljoens en het randentertainment.


Wèntjerdruim

Tijdens de Wèntjerdruim is er in de binnenstad van Sittard allerlei soorten entertainment te beleven. In de winkelstraten kom je straattheater tegen, op de kiosk op de Markt worden warme klanken ten gehore gebracht en nog veel meer. Jive Music Service werkt elk jaar er aan mee om de bezoekers van de binnenstad van Sittard het echt kerst- en wintergevoel te laten beleven.