Smartlappenfestival Maastricht

Één keer per jaar laat het Smartlappenfestival het hartje van Maastricht sneller kloppen. De teller van de edities van het Smartlappenfestival Maastricht loopt al aardig op. Samen met de flamboyantste artiesten kan er een lach en een traan gedeeld worden onder het genot van de bekende tranentrekkers en odes aan het leven. Goed schoeisel is aan te bevelen want als je alle deelnemende af wilt gaan, bevind je je in een heuse marathon.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom het Smartlappenfestival Maastricht?

Volg het Smartlappenfestival Maastricht op Social Media.

Smartlappenfestival Maastricht 2024

Het Smartlappenfestival Maastricht vindt plaats op vrijdag 19 april 2024!

Edities van het Smartlappenfestival Maastricht

Smartlappenfestival Maastricht | 2023

Agenda's klaar? Noteren maar! Het Smartlappenfestival Maastricht keert terug naar haar originele datum: op vrijdag 14 april 2023 zullen de klanken van de Smartlap het hartje van Maastricht weer sneller laten kloppen. In maar liefst 14 deelnemende locaties betreden vanaf 21.00 uur (tenzij anders vermeld) artiesten uit het hele land het podium om samen met jullie een ode aan het leven te brengen.

 


Smartlappenfestival Maastricht | 2022

Na alle tranentrekkende corona beperkingen zijn we weer heel blij dat we een nieuwe editie van het Smartlappenfestival in Maastricht kunnen aankondigen en wel op vrijdag 4 november 2022. In 15 deelnemende cafés kan vanaf 21.00 uur (tenzij anders vermeld) odes worden gebracht aan het leven of samen zingend een traantje wegpinken bij een of andere hartverscheurende tranentrekker.


Smartlappenfestival Maastricht | 2020

Het Smartlappenfestival Maastricht heeft helaas (nog) geen doorgang kunnen vinden i.v.m het Corona-virus. 

 

Op vrijdag 17 april 2020 kan menig liefhebber van het levenslied zijn of haar hart ophalen tijdens het jaarlijkse Smartlappenfestival in de binnenstad van Maastricht. In de 14 deelnemende cafés kan vanaf 21.00 uur (tenzij anders vermeld) meegezongen worden met odes aan het leven of samen een traan wegpinken bij een hartverscheurende tranentrekker.

 


Smartlappenfestival Maastricht | 2019

Op vrijdag 12 april 2019 keert het jaarlijkse Smartlappenfestival terug naar het hartje van Maastricht. Wees voorbereid want vanaf 21.00 uur (tenzij anders vermeld) zal je geconfronteerd worden met zoetgevooisd gezang en de meest tragische geschiedenissen gepresenteerd door artiesten uit alle windstreken van het land. 

 


Smartlappenfestival Maastricht | 2019

 Op vrijdag 13 april 2018 zal het jaarlijkse Smartlappenfestival het hartje van Maastricht sneller laten kloppen. Liefhebbers kunnen op deze vrijdag de 13e meezingen vanuit volle borst met het levenslied of een traantje weg pinken bij de welbekende tranentrekkers.