Oktoberfeest Sittard

Het Oktoberfeest Sittard wordt ook wel het grootste najaarsfeest van het Zuiden genoemd. Het volledige programma van het Oktoberfeest Sittard wordt verzorgd door Jive Music Service. Een Duitse schlagerzanger of een Oostenrijkse schlagerzanger met schlagerzangeressen, dit alles passeert de revue tijdens het Oktoberfeest Sittard.

Oktoberfeest Sittard
Optreden Oktoberfeest Sittard

Wat is het Oktoberfeest Sittard?

Het grootste najaarsfeest van het zuiden, zo wordt het Oktoberfeest Sittard ook wel genoemd. Dat is niet voor niks. Met vier grote paviljoens en een grote kermis op de ‘Wiesn’ trekt het Oktoberfeest Sittard jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers.

Programma Oktoberfeest Sittard

Al sinds de eerste editie verzorgt Jive Music Service de programmering van het Oktoberfeest Sittard. In de verschillende paviljoens betreden verschillende soorten artiesten het podium. Zo vind je in de paviljoens artiesten zoals: een bekende Duitse band, een Duitse feestband, een Duitse Schlagerzanger of een Oostenrijkse Schlagerzanger met Schlagerzangeressen.

 

Een overzicht van de artiesten die hebben opgetreden tijdens het Oktoberfeest Sittard:

Oktoberfeest Sittard 2019:

Oktoberfeest Sittard 2018:

Het ontstaan van het Oktoberfeest Sittard

Toen de juni-kermis in Sittard verplaatst werd naar het najaar ontstond het idee om hier een Oktoberfeest rondom te organiseren. Een kermis, een feesttent met livemuziek, een schuttersparade op zondag en dat alles geheel in Oktoberfeeststijl. Het Duitse Oktoberfeest was toen alom bekend en een groot succes. In oktober 2005 was het een feit: de eerste editie van het Oktoberfeest Sittard.

Kaartverkoop Oktoberfeest Sittard en bekendmaking programma

De kaartverkoop van het Oktoberfeest Sittard start ieder jaar op 23 april. Middels een presentatie wordt het programma bekend gemaakt. Voor tickets en de laatste informatie over het Oktoberfeest Sittard verwijzen wij naar de website

Oktoberfeest Sittard 2021

De datum van het Oktoberfeest 2021 staat al vast: vrijdag 22 oktober t/m woensdag 27 oktober 2021. Wij werken met veel plezier aan het programma Oktoberfeest Sittard en hopen in samenwerking met de organisatie weer een mooie line-up te kunnen samenstellen voor het Oktoberfeest Sittard 2021.

Live optreden oktoberfeest Sittard