Smartlappenfestival

Sittard | 2020

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020 zal het Smartlappenfestival het hartje van Sittard weer sneller laten kloppen. Gedurende het weekend worden in maar liefst 12 verschillende cafés de hartverwarmende klanken van het levenslied ten gehore gebracht door een arsenaal aan artiesten. Vanaf 22.00 uur (tenzij anders vermeld) staan de deuren van de deelnemende cafés wagenwijd open voor een lach en een traan.

 

Extra! Smartelijk vertier op zaterdagmiddag in hartje Sittard

In samenwerking met het Centrummanagement Sittard hebben wij het Smartlappenfestival compleet kunnen maken: op zaterdagmiddag 28 maart zullen smartelijke figuren hartje Sittard op stelten zetten. Laat je verrassen!

 Maastricht | 2020

Het Smartlappenfestival Maastricht wordt georganiseerd op vrijdag 17 april 2020. 


Sittard | 2019

Op vrijdagavond 29 maart en zaterdagavond 30 maart 2019 zullen de grootste tranentrekkers, de zoetste smartlappen en de meest aanstekelijke liedjes in hartje Sittard uit de horecagelegenheden rollen. Dit hartverwarmende spektakel begint beide avonden om 22.00 uur (tenzij anders vermeld) en is geheel gratis toegankelijk. Maastricht | 2019

Op vrijdag 12 april 2019 keert het jaarlijkse Smartlappenfestival terug naar het
hartje van Maastricht.

Wees voorbereid want vanaf 21.00 uur
(tenzij anders vermeld) zal je geconfronteerd worden met zoetgevooisd gezang en de meest tragische geschiedenissen gepresenteerd door artiesten uit alle windstreken van het land.


Sittard | 2018

Vrijdagavond  6 april en zaterdagmiddag en avond  7 april 2018 wordt weer het jaarlijkse Smartlappenfestival georganiseerd in Sittard. Twee dagen vol kneuterige gezelligheid en hartverscheurende liedjes. 

 

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar ‘Op Visite Met Een Liedje’ op beide dagen onderdeel zijn van het programma. Vrijdagavond vanaf een uurtje of 7 kun je onder het genot van een hapje en een drankje visite krijgen van de Flageolettes in Ernesto’s, Tapperie De Gats, De Limbourg en Schtad Zitterd Boven. Hier komen Femke Flageolet met gitaar & accordeon en Lielian Flageolet met drums op visite.

  Zaterdagmiddag 7 april vanaf 12.00 uur in hartje stad:

Beleef de Smartlap met muziek & straattheater

 

Zaterdagmiddag zal hartje stad in het teken staan van het Smartlappenfestival. Naast ‘smartelijk’ straattheater hoor je op deze middag natuurlijk ook overal de klanken van het levenslied.

             

Twips! gaat ‘Op Visite Met Een Liedje’

Op het terras van een van de deelnemers, bij Bagels & Beans en Coffee Mundo (Ligne) speelt Twips! van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of zelfs romantische serenades. Twips! speelt niet alleen vóór maar liefst ook mét het publiek. Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig!

 

En op beide avonden kun je vol smart genieten van artiesten &  bands in onderstaande locaties.Maastricht | 2018

Op vrijdag 13 april 2018 zal het jaarlijkse Smartlappenfestival het hartje van Maastricht sneller laten kloppen. Liefhebbers kunnen op deze vrijdag de 13de meezingen vanuit volle borst met het levenslied of een traantje wegpinken bij de welbekende tranentrekkers.

 

Vanaf 21.00 uur
(tenzij anders vermeld)
betreden artiesten uit alle windstreken van het land het podium in maar liefst 18 locaties.