SMARTLAPPENFESTIVAL

sMARTLAPPENFESTIVAL SITTARD 2018

 

 

 

 

Vrijdagavond  6 april en zaterdagmiddag en avond  7 april 2018 wordt weer het jaarlijkse Smartlappenfestival georganiseerd in Sittard. Twee dagen vol kneuterige gezelligheid en hartverscheurende liedjes. 

 

 

 

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar ‘Op Visite Met Een Liedje’ op beide dagen onderdeel zijn van het programma. Vrijdagavond vanaf een uurtje of 7 kun je onder het genot van een hapje en een drankje visite krijgen van de Flageolettes in Ernesto’s, Tapperie De Gats, De Limbourg en Schtad Zitterd Boven. Hier komen Femke Flageolet met gitaar & accordeon en Lielian Flageolet met drums op visite.

 

 

 

Zaterdagmiddag 7 april vanaf 12.00 uur in hartje stad:

Beleef de Smartlap met muziek & straattheater

 

Zaterdagmiddag zal hartje stad in het teken staan van het Smartlappenfestival. Naast ‘smartelijk’ straattheater hoor je op deze middag natuurlijk ook overal de klanken van het levenslied.

 

            

Twips! gaat ‘Op Visite Met Een Liedje’
Op het terras van een van de deelnemers, bij Bagels & Beans en Coffee Mundo (Ligne) speelt Twips! van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of zelfs romantische serenades. Twips! speelt niet alleen vóór maar liefst ook mét het publiek. Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig!

 

En op beide avonden kun je vol smart genieten van artiesten &  bands in onderstaande locaties.

 

 

SMARTLAPPENFESTIVAL MAASTRICHT 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 13 april 2018 zal het jaarlijkse Smartlappenfestival het hartje van Maastricht sneller laten kloppen. Liefhebbers kunnen op deze vrijdag de 13de meezingen vanuit volle borst met het levenslied of een traantje wegpinken bij de welbekende tranentrekkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 21.00 uur (tenzij anders vermeld) betreden artiesten uit alle windstreken van het land het podium in maar liefst 18 locaties.